De accommodatie

Wij beschikken over 2 appartementen (elk geschikt voor 2-4 personen). In onze accommodatie kunt u het gehele jaar door terecht. Onze woning ligt op een eilandje (“De Polle”), te bereiken via een bruggetje.

Het zitgedeelte en keukenblok bevindt zich op de begane grond, evenals een toilet, wastafel en douche (per appartement). De slaapkamer is op de eerste verdieping. Deze slaapkamer grenst aan de slaapkamer van het 2e appartement (u maakt gebruik van dezelfde trapopgang).
U kunt de slaapkamer afsluiten. Op de begane grond is aanvullend een extra mogelijkheid om te slapen. Zowel vanaf de begane grond als de slaapkamer heeft u een schitterend uitzicht.

Indien gewenst kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van onze fluisterboot (apart te reserveren). Deze ligt direct voor de deur. Per appartement is een eigen parkeerplaats beschikbaar aan de andere kant van de brug.

Aanwezig zijn: tv, magnetron, koelkast met vriesvakje, tuinstoelen/parasol. In overleg zijn een kinderstoeltje en kinderbedje gratis beschikbaar. Tevens gratis gebruik van WIFI. Indien gewenst kunt (in overleg) uw fietsen binnen stallen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De dichtstbijzijnde supermarkt is op 6 kilometer afstand van Belt-Schutsloot in Zwartsluis.

U kunt hier onze virtuele tour bekijken!