De Polle Belt-Schutsloot

Appartementenverhuur en camping Belt-Schutsloot

Virtuele tour

Appartementen
De Polle beschikt over 2 appartementen (elk geschikt voor 4 personen) met uniek uitzicht over het “Kleine Belterwijde”. In onze appartementen kunt u het gehele jaar door terecht. De appartementen zijn eenvoudig, maar knus.

Vanuit het appartement kunt u direct uw boot instappen, een hengeltje uitgooien of een frisse duik nemen. Bij de appartementen is de mogelijkheid tot het huren van een motorboot.

De woonkamer en open keuken bevinden zich op de benedenverdieping, tevens is hier een opklapbed (2 personen) te vinden. Op de bovenverdieping vindt u de slaapkamer. Deze slaapkamer grenst aan de slaapkamer van het 2e appartement. U maakt gebruik van dezelfde trapopgang. U kunt de kamers afsluiten middels een sleutel.

Per appartement (met centrale verwarming) is een eigen sanitaire voorziening aanwezig met een toilet, wastafel en een douche. Verder is een tv aanwezig en een eenvoudige keuken met kookplaat en magnetron. In overleg zijn een kinderstoeltje en kinderbedje gratis beschikbaar. Linnengoed dient u zelf mee te nemen. Tevens gratis gebruik van WIFI.

U kunt onze appartementen bekijken via de onderstaande link:

Virtuele tour

 

Onze virtuele tour van de appartementen vindt u ook via deze link op de site van Weerribben-Wieden.

 

Onze folder:

Folder appartementenverhuur en camping De Polle

 

U kunt ook kennismaken met de camping en het dorp door onderstaande video te bekijken:

Promotievideo

 

Comments are closed.